Poedercoating verwijderen bij Geerlox Poeder Coatings B.V.

U heeft een aantal constructies of hekwerken ooit laten voorzien van een poedercoating, maar zijn deze nu echt toe aan een opknapbeurt? Dan helpen we u bij Geerlox Poeder Coatings graag verder om deze in eerste instantie te verwijderen.

Wij helpen u bij het verwijderen van poedercoating!

Uiteraard gaan wij van Geerlox Poeder Coatings niet zomaar met iedereen in zee. Om de poedercoating te verwijderen / ontlakken, schakelen wij de hulp in van specialisten die net als wij kwaliteit, service en een goede prijs/kwaliteit verhouding belangrijk vinden.

Onze partner in het verwijderen van poedercoatings is een expert met jarenlange ervaring in poedercoating verwijderen en heeft een grote, tevreden klantenkring. Waarom dan toch voor Geerlox Poeder Coatings kiezen? Omdat wij naast het verwijderen van de poedercoating Uw product weer als nieuw maken, door een nieuwe poedercoat laag voor u aan te brengen EN.... U heeft slechts te maken met één aanspreekpunt!.

Vragen?

Wilt u meer weten over het verwijderen van poedercoatings / ontlakken via Geerlox Poeder Coatings? Neem dan contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar.

Neem direct contact op!

Je ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons

Waarom kiezen voor Geerlox?

  • Professionele werkplaats
  • Specialist in verschillende soorten poedercoaten
  • Levert altijd hoge kwaliteit